Baner

Misija SIGMA-e u radnoj posjeti Državnoj revizorskoj instituciji

Podgorica, 12. decembar 2017. godine – U periodu od 11-12. decembra t.g, u Podgorici, u Državnoj revizorskoj instituciji boravila je misija SIGMA-e u cilju pružanja stručne podrške u izradi Smjernica za vršenje revizije završnog računa Budžeta Crne Gore i Strateškog plana razvoja DRI za period 2018 – 2022. godine.

Državna revizorska institucija Crne Gore je izradila nacrt Smjernica i Strateškog plana razvoja DRI za period 2018 – 2022. godine i s tim u vezi, održani su sastanci sa predstavnicima SIGMA-e, g. Martin Sinclair i g-đom Biancom Breteche.

 

Ovim putem, predstavnici Državne revizorske institucije su prezentovali preduzete i ostvarene aktivnosti na realizaciji Strateškog plana razvoja DRI za period 2012-2017. godine, kao i aktivnosti na planu izrade nacrta ovih dokumenata.

 

Predstavnici SIGMA-e su iskazali zadovoljstvo i podršku DRI na planu razvoja oba dokumenta i izrazili spremnost SIGMA-e za pružanje dalje stručne podrške i nastavak saradnje u cilju finalizacije Smjernica i Strateškog plana razvoja DRI za period 2018-2022. godine.