Baner

Predstavnici DRI na prezentaciji analize „Kretanje stranih direktnih investicija i spoljnotrgovinske razmjene u Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji u periodu od 2019. do 2021. godine“

Podgorica, 29.jun 2022.godine  - Predsjednik Senata dr Milan Dabović i senator Nikola N.Kovačević na poziv Vestminsterske fondacije za demokratiju, prisustvovali su prezentaciji analize „Kretanje stranih direktnih investicija i spoljnotrgovinske razmjene u Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji u periodu od 2019. do 2021. godine“ .

Skupština Crne Gore je bila domaćin prezentacije analize Kretanja direktinih stranih investicija i spoljnotrgovinske razmjene u Crnoj Gori i Republici Sjevernoj Makedoniji u periodu 2019-2021. godine. Analiza je rezultat saradnje i zajedničkog rada Parlamentarne budžetske kancelarije Skupštine Crne Gore i Parlamentarne budžetske kancelarije Sobranja Sjeverne Makedonije, a izrađena je uz podršku Vestminsterske fondacije za demokratiju.

Na događaju su prisustvovati i poslanici, zaposleni Skupštine Crne Gore i predstavnici relevantnih crnogorskih institucija koji su istakli značaj analize za obije države.