Baner

U toku je prijava za polaganje ispita za sticanje zvanja Državni revizor

Podgorica, 22. novembar 2021.godine – U skladu sa Pravilnikom o programu i načinu polaganja ispita za sticanje zvanja državni revizor,  Državna revizorska institucija organizuje decembarski ispitni rok za polaganje ispita za stucanje zvanja Državni revizor.

U okviru ispitnog roka prijavljeni kandidati polažu sedam ispitnih predmeta i to: Budžetsko računovodstvo, Finansijsko i upravljačko računovodstvo, Sistem upravljanja javnom potrošnjom, Revizija javnog sektora, Informacioni sistem u funkciji revizije, Revizija lokalnih samouprava i privrednih društava u većinskom vlasništvu države Crne Gore, Revizija godišnjih konsolidovanih finansijskih izvještaja političkih subjekata i revizija javnih nabavki.

Državna revizorska institucija će organizovati i časove besplatnih obuka za kandidate koji se prijave za polaganje ispita  za državnog revizora.

Sve dodatne  informacije o obukama i o načinu i uslovima polaganja ispita možete dobiti od Sekretara komisije za polaganje ispita za državni revizora, mr Milijane Kalezić.

Decembarski rok za polaganje ispita za državnog revizora