Banner

Objavljen Izvještaj o reviziji Projekta NVO „Radio klub Podgorica“

Podgorica, 17. april 2018. godine  - Državna revizorska institucija je izvršila reviziju pravilnosti Projekta NVO „Radio klub Podgorica“ - “Razvoj sportsko tehničke discipline radio – goniometrija, njena promocija u još 7 gradova i podrška organizaciji 11. Balkanskog goniometrijskog šampionata na Cetinju”.

Na bazi sprovedene revizije i utvrđenog činjeničnog stanja Kolegijum u sastavu dr Milan Dabović, rukovodilac Kolegijuma – predsjednik Senata i Zoran Jelić, član Kolegijuma i član Senata izražava pozitivno mišljenje sa skretanjem pažnje. Revizijom pravilnosti utrošenih sredstava i sprovedenih aktivnosti vezanih za Projekat „Razvoj sportsko tehničke discipline radio-goniometrija, njena promocija u još 7 gradova i podrška organizaciji 11. Balkanskog goniometrijskog šampionata na Cetinju“, koji je finansiran iz budžetskih sredstava, utvrđeno je da je nevladina organizacija „Radio klub Podgorica“ u svim materijalno značajnim aspektima uskladila finansijske i poslovne aktivnosti sa propisima.

Konačan Izvještaj o reviziji Projekta NVO „Radio klub Podgorica“ - “Razvoj sportsko tehničke discipline radio – goniometrija, njena promocija u još 7 gradova i podrška organizaciji 11. Balkanskog goniometrijskog šampionata na Cetinju” je objavljen na zvaničnoj internet stranici Državne revizorske institucije.

Izvještaj o reviziji projekta  NVO „Radio klub“ Podgorica