Baner

Podgorica, 20. decembar 2017.godine – Delegacija Državne revizorske institucije Republike Albanije je posjetila Državnu revizorsku instituciju Crne Gore, u periodu od 18-19. decembra t.g.

Podgorica, 20. decembar 2017. godine - Državna revizorska institucija je izvršila finansijsku reviziju Godišnjeg finansijskog izvještaja i reviziju pravilnosti Nove demokratske snage (FORCE) za 2016. godinu.

Podgorica, 19. decembar 2017. godine - Državna revizorska institucija je izvršila finansijsku reviziju Godišnjeg finansijskog izvještaja i reviziju pravilnosti Demokratske partije  za 2016. godinu.

Podgorica, 18. decembar 2017. godine - Državna revizorska institucija je izvršila finansijsku reviziju Godišnjeg finansijskog izvještaja i reviziju pravilnosti Demokratske srpske stranke za 2016. godinu.

Podgorica, 15. decembar 2017. godine – Državna revizorska institucija je izvršila finansijsku reviziju Godišnjeg finansijskog izvještaja i reviziju pravilnosti Socijalističke narodne partije za 2016. godinu.

Beograd, 13. decembar 2017. godine – Predstavnici Državne revizorske institucije Crne Gore, Biljana Bulatović, rukovodilac Odeljenja za razvoj, primjenu i reviziju informacionih sistema i Ivana Čelebić, Samostalni savjetnik II – savjetnik za informacione tehnologije prisustvovali su regionalnoj radionici na temu „Metodologija za vršenje IT revizije“, koja je održana 12-13. decembra t.g. u Beogradu.

Podgorica, 12. decembar 2017. godine – U periodu od 11-12. decembra t.g, u Podgorici, u Državnoj revizorskoj instituciji boravila je misija SIGMA-e u cilju pružanja stručne podrške u izradi Smjernica za vršenje revizije završnog računa Budžeta Crne Gore i Strateškog plana razvoja DRI za period 2018 – 2022. godine.

Hag, 6. decembar 2017. godine – U organizaciji Revizorskog suda Holandije, delegacija Državne revizorske institucije u sastavu, Zoran Jelić član Senata, Radule Žurić član Senata, Stana Bešović načelnik u sektoru I i Marija Žugić rukovodilac Odeljenja za međunarodne odnose, učestvovala je na IntoSAINT obuci za moderatore za samoprocjenu integriteta, koja je održana u Hagu, u periodu 4-8. decembra t.g.

Taškent, 6. decembar 2017. godine - Predsjednik Senata, dr Milan Dabović je uzeo učešće na Konferenciji „Međunarodni standardi finansijskog izvještavanja i revizija: Regulativa, praksa i pitanja implementacije“, u organizaciji Parlamentarnog Odbora za budžetske i ekonomske reforme Republike Uzbekistana, Centralne banke, Udruženja banaka, Revizorske komore Uzbekistana i Centra za strategijski razvoj, u Taškentu, 6. decembra t.g.

Lima, 5. decembar 2017. godine – Delegacija Državne revizorske institucije, u sastavu Nikola N. Kovačević član Senata, dr Branislav Radulović član Senata i Mihaela Popović sekretar Institucije prisustvovala je svečanom obilježavanju četrdesete godišnjice Limske deklaracije, kao i Međunarodnoj konferenciji o prevenciji i borbi protiv korupcije, u periodu od 5-7. decembra t.g. u Limi, Peru.

Vašington, 28. novembar 2017. godine – Predsjednik Senata, dr Milan Dabović je, na poziv organizacije „Međunarodno budžetsko partnertstvo“, učestvovao na radionici „Revizorska odgovornost“, održanoj u Vašingtonu 27-28. novembra t.g.

Podgorica, 30. novembar 2017.godine – Ministarstvo finansija, u saradnji sa SIGMA-om,  organizovalo je Radionicu na temu „Razvoj pasoš indikatora za Program reforme upravljanja javnim finansijama“ u cilju uspostavljanja sistema za monitoring i evaluaciju tokom primjene Programa.

Strana 45 od 74